Huh huh mitä asiakkaita taas tänään. Yksi tahtoi naida minua strap onilla, siis mies. Suostuin toki, vaikka jälkeenpäin ajatellen olisi voinut hankkia sträppärin itse - valtava, kova, kylmä, muovinen mela yli-innokkaan sedän käytössä oli melko epämukavaa. Lopulta sain pahanhajuisimmat siemennesteet päälleni kysymättä. Onneksi ei kasvoille tai hiuksiin osunut.

Yksi taas toi skumppaa ja maksoi pari kymppiä enemmän kuin pyysin ja etukäteen, vaikken ollut ko. henkilöä aiemmin edes tavannut. Arvasin jo kättelyssä että tulee olemaan epämiellyttävä asiakas. Syöksyi kysymättä nuolemaan pillua, vaikken siitä edes pidä. Helppoa rahaahan se on kun voi vaan tuijotella kattoon toisen lutkuttaessa, mutta en vaan tykkää siitä tunteesta. En ymmärrä, mitä iloa mies saa naisen nuolemisesta, jos kohteena oleva nainen ei siitä voisi vähempää välittää. Sanoin aiheesta, "ei se mitään". Oukki doukki. Kuusysiä halusi seuraavaksi. Sänki raapii ikävästi pimppiä ja mielessäni tiedän, etten tule tätä tyyppiä enää ottamaan vastaan. Oli vielä yliaikaakin kun ei meinannut laueta. Lopulta sain tyypin ulos.

Onneksi yksi asiakas oli aivan ala-asteaikaisen ihastukseni näköinen, minua muutaman vuoden vanhempi komistus. Meinasin kysyäkin että olisiko nimensä sattumoisin Niko, mutta jätin sikseen. Kivempi haaveilla. :)